träningsprogram varje dag, träningsrutin, ryggmuskler, armmuskler

Träningsform

Hemmaträning, Kroppsviktsträning

Utrustning

Bänk, hantlar

Tränare

Daniel Ojaäär

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram varje dag

Träningsprogrammet ”Träningsprogram varje dag” har vi fått inskickat av Daniel Ojaäär. En rutin indelad i 5 olika övningar. En av övningarna kräver hantlar som redskap samt bänk.

Om träningsprogrammet

Träningsrutinen arbetar med välkända övningar som arbetar bra med respektive muskelgrupp den tränar. Fokusmuskelgrupperna i detta träningspass är framför allt magmuskulatur, bröst, triceps och rygg.

Du kan som våra andra program ladda ner detta alldeles gratis på vår hemsida, klicka på länken på denna sida som tar dig dit. Vi ser gärna att du sparar programmet på din mobil eller skriver ut det för enklare användning.

Hur gör man då?

Träningsprogram varje dag består av fem övningar till antalet. Övningarna är armhävningar, hantelrodd, situps, sneda situps och slutligen plankan. Övningarna utförs i tur och ordning och görs i 3 ronder. Detta är naturligtvis ett förslag från Daniels sida då vi alla har olika förutsättningar och styrka. Orkar du mer, addera antal reps och ronder och vise versa. Det viktiga är att alltid se till att utföra övningarna fokuserat så att musklerna jobbar effektivast. Mellan varje rond, vila i 60 sekunder.

Övrigt

Vi vill gärna att tränings skall vara tillgänglig för alla, det är vår målsättning. Därför kan du som användare ladda ner programmen enkelt på vår hemsida, GRATIS. Ta med dig programmet till gymmet nedsparat i mobilen eller printa ut. Använd programmen i dina träningsklassen eller liknande. Du är välkommen att dela programmet på sociala medier eller på din hemsida. Glöm inte att tagga tillbaks eller länka till vår hemsida. Det betyder väldigt mycket för oss och motiverar oss att göra fler träningsprogram för dig. Om du vill du ha mer information om hur man utför övningarna så har vi en stor övningsbank där vi beskriver hur man utför diverse träningsövningar.

Det är viktigt att du utför övningarna så korrekt du kan. Din träning blir effektiv och du inskar risken för att undvika skador om du har detta fokus.

Betygsätt gärna programmet. Både vi och Daniel uppskattar det! Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

Träningsprogram varje dag

(klicka på respektive övning för detaljerad info)

10 st armhävningar

10 st hantelrodd

10 st situps

10 st sneda situps

45 sek plankan

Är du erfaren inom träning?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

©[current-year] Träningsplatsen.se, All Rights Reserved

or

Log in with your credentials

Forgot your details?