Träningsprogram för hela kroppen, träningsrutin, muskler

Träningsform

Hemmaträning, Kroppsviktsträning

Utrustning

hantlar

Tränare

Anna Tengwall

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram för hela kroppen

”Anna’s 30 dagars”

Träningsprogrammet ”Anna’s 30 dagars” har vi fått inskickat av Anna Tengwall och består av 6 olika övningar som arbetar med stora delar av kroppen.

Om träningsprogrammet

Träningsrutinen fokuserar på muskelgrupperna axlar, core, ben samt sätesmuskulaturen (rumpan). De flesta av övningarna kräver ingen utrustning, men för att utföra programmet i sin helhet krävs hantlar.

Detta program likt de flesta av våra övriga rutiner kan du ladda ner GRATIS på vår hemsida. Då kan du ta med dig programmet i mobilen för möjlighet till träning överallt, på hotellet, på gymmet, hemma eller i parken.

Hur gör man då?

Träningsprogramet är indelat i sex olika övningar: sidohantellyft, axelpress, V-sitt, upphopp, cykelcrunch samt avslutningsvis planka, knä mot armbåge. En bra variation av effektiva övningar som arbetar fokuserat på musklerna, dvs bra övningar för att uppnå maximal effekt. Övningarna bildar en rond och programmet består av totalt 3 ronder. När du gjort en rond vilar du förslagsvis 90 sekunder för att därefter köra 2 ronder till. Det är er egna styrka och kondition som bestämmer hur ni väljer att köra. Öka respektive minska antalet repetitioner, minska vilan, kör fler eller färre ronder. Testa er fram vad som passar just er.

Övrigt

Detta är ett av våra träningsprogram som du kan ladda ner på träningsplatsens hemsida GRATIS vilket gör det perfekt för dig att ta med dig i mobilen eller printa ut och ta med. Om du vill du ha mer information om hur man utför övningarna så har vi en stor övningsbank där vi beskriver hur man utför diverse träningsövningar.

Det är alltid viktigt att du utför övningarna så korrekt du kan. Din träning blir mer effektiv och du inskar risken för att undvika skador om du har detta fokus.

Betygsätt gärna programmet träningsprogram för hela kroppen. Både vi och Anna uppskattar det! Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

(klicka på respektive övning för detaljerad info)

12 st sidohantellyft

12 st axelpress

30 sek V-sitt

20 st upphopp

20 st cykelcrunch

20 st planka, knä mot armbåge

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?