Om träningsplatsen

Träningsplatsen skapades med en ambition att erbjuda enkla och illustrativa träningsprogram & träningsutmaningar till alla som vill komma igång med sin träning och för dom som söker ny inspiration. Det handlar om att må bra, att träna på sina villkor utan krav på den perfekta kroppen. 

Med hjälp av gratis träningsprogram kan vi enkelt hjälpa dig uppnå ditt bästa resultat, på din träningsresa och uppnå dina mål. För det är mycket effektivare att träna när man har en tydlig plan och kunskap om hur man utför sin träning på korrekt och på ett strukturerat sätt. Det är då man maximerar sin träning och även undviker och förebygger skador. 

Hur hittar man på sidan?

Vi erbjuder träningsprogram, träningsutmaningar och träningsövningar. Enklast att hitta dessa är via översta menyern på sidan. Om du vill ladda ner våra träningsprogram direkt utan att läsa om dom först går du till menyn Ladda ner program. Där kan du enkelt ladda ner ett eller flera program direkt till din email.

Samarbeten eller förfrågningar

Om du har förfrågningar eller förslag om samarbeten, kontakta oss på nedan mail.

Träningsplatsen finns även aktivt på Facebook och Instagram. Sök på Träningsplatsen så hittar du oss =)

info@traningsplatsen.se

Feedback

Vi tar gärna emot din feedback i hur vi kan bli bättre, högt och lågt. Vi vill gärna bli bättre och kunna hjälpa så många som möjligt i sin resa mot bättre hälsa.

Dela våra träningsprogram

Om du vill dela våra träningsprogram på sociala medier, din hemsida eller blogg vill vi att du länkar tillbaks till oss. Detta är viktigt då vi lägger mycket tid bakom våra program.

Sociala medier: Tagga #traningsplatsen på Instagram och på Facebook.

Instagram: Följ oss genom att söka på Träningsplatsen

Facebook: Följ oss genom att söka på Träningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

©[current-year] Träningsplatsen.se, All Rights Reserved

or

Log in with your credentials

Forgot your details?