Träningsutmaningar

Utmana dina vänner & arbetskamrater

Utmana dig själv, dina kolleger eller vänner med hjälp av våra träningsutmaningar. Våra utmaningar kan du utföra hemma, på gymet eller utomhus. Vi hoppas dessa kan ge massor av inspiration och ny motivation som leder till fantastiska resultat. Välj någon av utmaningarna, dela på sociala medier eller på din hemsida och du har helt plötsligt ett följe som peppar dig att klara utmaningen. 

Om du delar dessa, glöm inte att länka tillbaks till vår hemsida. Tack!

15 dagar utan socker

En tuff träningsutmaning där du skall utföra 50 burpees på 10 dagar, dvs total 500 burpees. Inte illa! Det kommer kännas rejält men vara värt mödan.

utmaning armhävningar, träningsutmaning, hemmaträning

En 30 dagars utmaning med fokus armhävningar. Inget komplicerat, bara armhävningar. Varje dag i en månad. Printa ut och kryssa för.

träningsutmaningar, utmaningar, challanges

Denna utmaning inkluderar upphopp och är ett effektivt och bra sätt att utmana dig själv och andra samtidigt som du bränner fett.

En perfekt utmaning som inkluderar squats.

15 dagar med squats / benböj är ett program som fokuserar på sätesmuskulaturen, dvs rumpan. Dag 1 utför du 30 squats, dag 15 hela 100 st.

Plankan utmaning, träningsutmaningar, utmaningar träning, plankan challenge, magträning utmaning

Yes, we have it. En träningsutmaning som fokuserar på träningsövningen plankan. Den välkända och fruktade =) Denna utmaning är för nybörjare.

En populär träningsutmaning som inkluderar ditt namn. Långa namn är fina men nu kan du få det jobbigt. För och efternamn gäller. Mellannamn om du är tuff.

träningsprogram plankan

Utmana dig själv med övningen Plankan. Denna utmaning består av olika typer av den populära övningen. Totalt kommer du träna 5 minuter i sträck och arbeta intensivt med dina magmuskler.

Om utmaningarna

Vill du få ut mer från din träningsrutin? Du kanske vill sporra dig själv och dina vänner att träna ännu lite hårdare? Att utmana varandra eller dig själv är en riktigt bra sätt (och ett roligt sätt!) för att motivera till bättre resultat i din träning. Du varierar samtidigt träningen genom rutiner den inte är van vid.

Se vad du kan uppnå när du försöker utföra dessa fitnessutmaningar som skapta av oss på Träningsplatsen. Kom ihåg att alltid försöka börja din utmaning med en positiv attityd och en vilja att förändra!

Vi har som du ser ovan utmaningar som bara fokuserar på exempelvis burpees, vi har en utmaning där du skall vara utan socker. Tufft men kul! Glöm inte att berömma dig själv och dina vänner efter en väl genomförd träningsutmaning. Det är ni värda!

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?