KONTAKTA JACOB

yogawithjacob@gmail.com

(46) 76-1156556

www.yogawithjacob.se

[social_warfare]

Yogawithjacob – Jacob Lidström

Möt yogawithjacob, eller Jacob Lidström som han egentligen heter. En legitimerad fysioterapeut och yogalärare från Västerbottens inland.

Jacob är en yogaprofil i Sverige med främsta mål att guida andra till en djupare självinsikt och ökat välmående genom yoga. Det var strax innan han var 20 som Jacob på riktigt hittade Yogan. Då deltog han i en workshop med Ali Dashti*. Detta blev en viktig del i hans liv då beslutet att bli yogalärare föddes.

”Alis kunskaper om yoga imponerade samt förmåga att se precis vad som behövde justeras i en position för att anpassa och förbättra var fascinerande.”

Men resan till att bli yogalärare föddes nog vid 14 års ålder då han av en slump började läsa böcker om yoga såsom Upanishaderna och Hatha yoga pradipka. Jacob började praktisera yoga och sakta utveckla ett inre självförtroende och kunskap om de fysiska förmågor han besatt. 

”Jag kände att jag genom yogan hittade en mer sann version av mig själv.”

Jacob menar att yogan har förändrat han syn på världen och gjort honom till en lyckligare och mer balanserad människa.

Numera arbetar Jacob som yogalärare, fysionterapeut och bonde. Han utför yogakurserna på plats i sin hemstad Umeå samt även online cochning med videosamtal, personligt utformade program och återkoppling via video, samtal och e-post.  

Träningsplatsen är mycket glad över samarbetar med Jacob. Han har för alla er läsare skapat en introduktionsprogram med illustrationer som du kan ladda ner GRATIS. Ladda ner programmet, omfamna yogan och kontakta Jacob om du vill veta mer om hans kurser.   

*Ali Dashti: Mycket erfaren indisk yogalärare som var student åt självaste Osho, en guru inom Yoga som skapat kundalinimeditationen, en meditation i 4 steg. Musik till denna meditation finns på Spotify.

JACOBS TRÄNINGSPROGRAM ——–

ANDRA PROFILER ———–

Therese Thorin

POPULÄRA TRÄNINGSPROGRAM —-

Slimma kroppen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?