träningsrutin, träningsprogram

Träningsform

Kroppsviktsträning

Utrustning

Bänk, Bars

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsrutin Raketen

Om träningsrutin Raketen

Träningsrutin Raketen är ett väldigt effektivt träningsprogram som arbetar med hela din kropp med hjälp av 5 välkända övningar. Eftersom detta program inkluderar pullups så kräver det att du har färdigheter inom detta. Måste du använda hjälpband så gör detta! Alternativet är att byta ut denna övning mot exempelvis rygglyft. Utrustningen som krävs är bars för pullups och en bänk eller parallella bars för övningen dips.

Hur gör man då?

Programmet utförs med 30 sekunders vila mellan varje övning och efter en runda vilar du i 90 sekunder. Detta är vårt förslag och om du är mer eller mindre tränad så kan du justera dessa pauser. Försök hålla pauserna lika långa.

Detta är en perfekt rutin som du kan spara i din mobil för användning på ditt gym. Är du osäker på hur du utför övningarna, klicka på dessa och du får en mer utförlig beskrivning samt ytterligare tips. Om det är för enkelt eller för svårt så kan du öka på eller minska antalet ronder.

Övrigt

Fokusera som alltid på att utföra övningarna så korrekt du kan. Träningen blir alltid mer effektiv och du undviker skador om du har detta fokus.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningsprogram fettförbränning hemma, bränn fett, gå ner i vikt, fettförbränning

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?