träningsrutin hemma

Träningsform

Hemmaträning, HIIT, Kroppsviktsträning

Utrustning

Ingen utrustning

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Lätt

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsrutin hemma 1,2,3

Om träningsprogrammet

Träningsrutin hemma 1,2,3 är ett högintensivt träningsprogram som arbetar med din kondition och hjälper därför till att öka din kroppsförbränning, dvs ett bra program om du t.ex. eftersträvar att gå ner i vikt.

Vi tog fram detta program för att det är en rutin du enkelt kan ha i minnet och som samtidigt tränar en stor del av kroppen. Om du vill öka din kondition och uthållighet är detta ett bra pass. Vi anser att detta pass är en bra och enkel rutin för nybörjare.

Som många av våra andra träningsprogram så är även detta utan vikter. Du kan alltså utföra detta överallt. Kanske är du på resande fot och känner för ett snabbt och effektivt träningsprogram på hotellrummet, då passar detta utmärkt. Inga vikter krävs alltså eller annan utrustning, bara din egen kroppsvikt och motivation att träna! Om du är osäker på hur övningarna utför, klicka på respektive övning för mer detaljerad information.

Hur gör man då?

För detta program har vi lagt som förslag 6 rundor av rutinen. En runda är varje övning 3 ggr. Dvs rutinen höga knän, plankan och upphopp 3 varv. Är du osäker på hur du utför övningarna, klicka på respektive övning.

Vill du öka på träningen, addera antal varv och vice versa. Du vet själv bäst själv din nivå och hur mycket du klarar av.

Övrigt

Fokusera som alltid på att göra rätt, slarva inte för att utföra så många som möjligt. Gör någon övning ont, sluta. Betygsätt gärna programmet. Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

Bonus

Addera 15 sek av Armhävningar om du vill öka på svårighetsgraden. Du kan även minska tiden för vila mellan ronderna.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

(klicka på respektive övning för detaljerad info)

15 sek Höga knän

15 sek Plankan

15 sek Upphopp

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningsprogram rygg och axlar, axelprogram, ryggprogram, träningsrutin axlar, träningsschema axlar

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?