träningsprogram tonade armar

Träningsform

Styrketräning

Utrustning

Bänk, hantlar

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Svår

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram tonade armar

Om träningsprogrammet

Träningsprogram tonade armar är ett program med fokus på dina armar. Ett bra program som du kan använda i ditt befintliga program eller om du vill att dina armar skall få en genomkörare. Det fokuserar på triceps och biceps men övningarna arbetar även med axlar och magmuskler. Detta GRATIS program kan du ladda ner via knappen på denna sida.

Hur gör man då?

Vi har som förslag valt 3 ronder men känner du att du klarar mer, kör något/några extra varv. Vissa övningar kan göras enklare, respektive svårare. Se beskrivningen för förslag.

Övrig info

Tänk alltid på att det är effektivast att träna om man utför övningarna på korrekt sätt. Tänk alltid på detta när du tränar, du förebygger även skador. Betygsätt gärna programmet. Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

[kleo_gap size=”20px”]

Betygssätt gärna

[wp-review]

20 st Dips

Mot bänk, stol eller liknande. Om det är för jobbigt, använda lätt böjda ben. Är det för lätt, placera en vikt på låren.

20 st Slag (totalt)

20 st Bicepscurl 

20 st Armhävningar

Axelbreda armhävningar. Om det är för jobbigt, stå på knäna. Är det för enkelt, utför smala diamant armhävningar. Dvs tummarna och pekfingrarna bildar formen av en diamant.

20 st Slag 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

©[current-year] Träningsplatsen.se, All Rights Reserved

or

Log in with your credentials

Forgot your details?