träningsprogram tonade armar

Träningsform

Styrketräning

Utrustning

Bänk, hantlar

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Svår

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram Tonade armar

Om träningsprogrammet

Träningsprogram tonade armar är ett program med fokus på dina armar. Ett bra program som du kan använda i ditt befintliga program eller om du vill att dina armar skall få en genomkörare. Det fokuserar på triceps och biceps men övningarna arbetar även med axlar och magmuskler. Detta GRATIS program kan du ladda ner via knappen på denna sida.

Hur gör man då?

Vi har som förslag valt 3 ronder men känner du att du klarar mer, kör något/några extra varv. Vissa övningar kan göras enklare, respektive svårare. Se beskrivningen för förslag.

Varför tonade armar?

Att ha tonade armar är ett träningsmål för många från ett estetiskt perpektiv. Men det finns också andra fördelar som är viktigt att komma ihåg. Att ha vältränade armar, dvs ökad styrka i dina armar, är användbar i dina vardagliga aktiviteter. Exempelvis när du lyfter olika saker/föremål eller utför fysiska uppgifter. Vem önskar inte att dom där påsarna med mat kan bli något lättare =) För personer som utövar andra typer av aktiviteter är det en fördel oftast att ha mer styrka i armarna exempelvis vid tennis och simning.

Sen får man inte glömma att fysisk aktivitet i sig är positivt!

Övrig info

Tänk alltid på att det är effektivast att träna om man utför övningarna på korrekt sätt. Tänk alltid på detta när du tränar, du förebygger även skador. Betygsätt gärna programmet. Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

SUMMERING

Muskelbyggande
Fettförbränning
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

20 Dips

20 Slag

20 Bicepscurl

20 Armhävningar

20 Slag

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningsprogram stora armar, bicepsträning, tricepsträning, biceps, triceps, armträning, snygga armar, armmuskler

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Har du ett liknande Crossfit program hemma eller andra träningsrutiner du vill dela? Hör av dig till oss om du vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare.

DELA DIN TRÄNING

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?