träningsprogram rygg och axlar, axelprogram, ryggprogram, träningsrutin axlar, träningsschema axlar

Träningsform

Hemmaträning, Kroppsviktsträning, Styrketräning

Utrustning

Bänk, hantlar

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram rygg och axlar

”RYGG OCH AXLAR”

Träningsprogram rygg och axlar är en träningsrutin som arbetar framför allt med din rygg och med dina axlar.

Om träningsprogrammet

Träningsrutinen är en utmaning för dig som vill ha en genomkörare på dessa muskler och vi garanterar träningsverk. De flesta av övningarna kräver ingen utrustning, men för att utföra programmet i sin helhet krävs hantlar och en bänk. Det är Träningsplatsen själva som har satt ihop programmet.

Detta program likt de flesta av våra övriga rutiner kan du ladda ner GRATIS på vår hemsida. Då kan du ta med dig programmet i mobilen för möjlighet till träning överallt, på hotellet, på gymmet, hemma eller i parken.

Hur gör man då?

Träningsprogramet är indelat i sex olika övningar: armhävning med hantellyft, ryggresning diagonal, hantelrodd, kettlebell swing och sidohantellyft. Mycket bra övningar för att uppnå maximal effekt. Övningarna bildar en rond och programmet består av totalt 3 ronder. När du gjort en rond vilar du förslagsvis 90 sekunder för att därefter köra 2 ronder till. Det är er egna styrka och kondition som bestämmer hur ni väljer att köra. Öka respektive minska antalet repetitioner, minska vilan, kör fler eller färre ronder. Testa er fram vad som passar just er.

Övrigt

Detta är ett av våra träningsprogram som du kan ladda ner på träningsplatsens hemsida GRATIS vilket gör det perfekt för dig att ta med dig i mobilen eller printa ut och ta med. Om du vill du ha mer information om hur man utför övningarna så har vi en stor övningsbank där vi beskriver hur man utför diverse träningsövningar.

Det är alltid viktigt att du utför övningarna så korrekt du kan. Din träning blir mer effektiv och du inskar risken för att undvika skador om du har detta fokus.

Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

SUMMERING PROGRAM

(klicka på respektive övning för detaljerad info)

10 st armhävning med hantellyft 

20 st ryggresning diagonal

10 st hantelrodd

20 st kettlebell swing

20 st sidohantellyft

20 st ryggresning diagonal

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

5 minuters magrutin, 5 minuters hemmaträning
träningsprogram bränn fett

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?