Träningsprogram morgonpasset

Träningsform

Hemmaträning, HIIT, Kroppsviktsträning

Utrustning

Bänk, Ingen utrustning

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram morgonpasset

Träningsprogram morgonpasset är ett program där du arbetar intensivt med kroppen utan någon utrustning. Ett program som lämpar sig mycket bra för morgonträning. En bra start på dagen helt enkelt. Tar inte så lång tid och är effektivt. Ett bra program du kan utföra hemma, på hotellet eller liknande.

Vi har som förslag valt 1 rond men känner du att du klarar mer, kör något/några extra varv.

Ökad energi: Träning frigör endorfiner som kan förbättra ditt humör och din energi vilket gör dig piggare och mer fokuserad hela dagen.

Bättre sömn: Träning kan hjälpa till att reglera din dygnsrytm. Detta kan leda till bättre sömn på natten. Att träna på morgonen kan dessutom hjälpa till att återställa kroppens naturliga klocka.

Förbättrad ämnesomsättning: Morgonträning kan hjälpa till att få igång din ämnesomsättning och en ökad ämnesomsättning innebär att du förbränner fler kalorier under dagen.

Konsekvens: Att schemalägga ett träningspass på morgonen kan hjälpa dig att etablera en rutin och hålla fast vid den. Det är ofta lättare att hitta ursäkter för att inte träna senare på dagen men om du gör det till en del av din morgonrutin är det mer sannolikt att du håller fast vid det.

Minskad stress: Träning har visat sig minska stress och ångest och att börja dagen med ett träningspass kan hjälpa till att sätta en positiv ton för resten av dagen.

Sammantaget kan träning på morgonen vara ett bra sätt att börja dagen på ett bra sätt samt sätta tonen för en hälsosam och produktiv dag!

SUMMERING

Muskelbyggande
Fettförbränning
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

10 Squats

10 Saxhopp

10 Utfall

10 Knä mot mage

10 Armhävningar

10 Väderkvarnen

10 Dips

10 Planka med lyft

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningspass morgon, morgonträning, träningsprogram morgon, morgonträna, träningspass morgon

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?