träningsprogram kondition

Träningsform

Hemmaträning, HIIT, Kroppsviktsträning

Utrustning

Ingen utrustning

Tränare

Tuvalie Palm Olsson

Nivå

Svår

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram kondition

Om träningsprogrammet

Träningsprogram Kondition är en träningsrutin som skickats in av en av våra följare, Tuvalie Palm Olsson. Programmets fokus är att förbättra din kondition och uthållighet genom några roliga och rätt tuffa övningar. Programmet arbetar framför allt med din sätesmuskulatur (rumpan), dina magmuskler och dina benmuskler.

Hur gör man då?

Programmet skall utföras som bilden visar, i ett svep där övningarna utförs direkt efter varandra. Du kan göra detta helt utan vikter så det är en perfekt rutin att ha utskrivet eller sparat i mobilen för användning på gymet, på resande fot eller när de passar dig. Är du osäker på hur du utför övningarna, klicka på dessa och du får en mer utförlig beskrivning samt ytterligare tips. Som förslag är detta program á 3 rundor med 1 minuts vila mellan ronderna. Om det är för tufft, kör mindre antal. För enkelt, utöka antalet ronder.

Övrigt

Fokusera som alltid på att utföra övningarna så korrekt du kan. Du kommer garanterat känna av en pulsökning när du utför programmet.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

(klicka på respektive övning för detaljerad info)

15 st Upphopp

10 st Burpees

20 st Situps

30 sek Höga knän

20 st X-hopp

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningsrutin, träningsprogram
träningsprogram varje dag, träningsrutin, ryggmuskler, armmuskler

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?