Träningsprogram kom igång, börja träna, starta träna

Träningsform

Hemmaträning, Styrketräning

Utrustning

hantlar

Tränare

Barbro Edvall

Nivå

Lätt

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningsprogram kom igång

”Träningsprogram Kom igång” är en träningsrutin inskickad via vår hemsida av Barbro Edvall. Programmet kräver endast hantlar som utrustning. Kan köras som ett komma igång pass exempelvis efter ledighet eller om du precis startat träna. Som vanligt kan du klicka på respektive övning för att få mer detaljerad beskrivning om hur du utför övningarna.

Om träningsprogrammet

Träningsrutinen arbetar med övningar som är relativt enkla att utföra om man är nybörjare. Lämpar sig mycket bra för att komma igång eller om du vill ha ett effektivt program om tiden är knapp eller om du är på resande fot och vill köra på hotellrummet. Många användningsområden alltså.

Denna rutin tar på större delen av kroppen, dvs ett bra helkroppsprogram.

Du kan som våra andra program ladda ner ”Träningsprogram utan vikter” och andra rutiner alldeles gratis på vår hemsida, klicka på länken på denna sida som tar dig dit. Vi ser gärna att du sparar programmet på din mobil eller skriver ut det för enklare användning.

Hur gör man då?

Träningsprogram kom igång består av 6 övningar till antalet. Övningarna är knästående benpress, uppsteg, flyes, sidohantellyft, stående tricepspress och slutligen magböjning. Utför programmet i följd och när du gjort alla övningarna vilar du 1,5 minut. Kör detta program i 3 ronder/varv. Detta är naturligtvis ett förslag då alla har olika förutsättningar och styrka. Orkar du mer, addera antal reps och ronder och vise versa. Det viktiga är att alltid se till att utföra övningarna fokuserat så att musklerna jobbar effektivast.

Övrigt

Vi vill gärna att tränings skall vara tillgänglig för alla, det är vår målsättning. Därför kan du som användare ladda ner programmen enkelt på vår hemsida, GRATIS. Ta med dig programmet till gym, spara ner i mobilen eller printa ut. Använd programmen i dina träningsklasser eller liknande. Du är välkommen att dela programmet på sociala medier eller på din hemsida. Glöm inte att tagga #traningsplatsen eller länka till vår hemsida. Det betyder väldigt mycket för oss och motiverar oss att göra fler träningsprogram för dig. Om du vill du ha mer information om hur man utför övningarna så har vi en stor övningsbank där vi beskriver hur man utför diverse träningsövningar.

Det är viktigt att du utför övningarna så korrekt du kan. Din träning blir effektiv och du inskar risken för att undvika skador om du har detta fokus.

Betygsätt gärna programmet. Både vi och Barbro uppskattar det! Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING    

15 st Knästående benpress

15 st Uppsteg

15 st Flyes

15 st Sidohantellyft

15 st Stående tricepspress

15 st Magböjning

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA 

Träningsprogram hemma rumpa
träningsprogram fettförbränning hemma, bränn fett, gå ner i vikt, fettförbränning

DELA DIN FRAMGÅNG 

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?