Träningspass hemma, hemmaträning, träna hemma, hemmaträningsprogram, träningsschema hemma, hemmarutin

Träningsform

Hemmaträning, HIIT, Kroppsviktsträning

Utrustning

Ingen utrustning

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Träningspass hemma

”Träningspass hemma”

Träningspass hemma är ett högintensivt träningsprogram som arbetar med din kondition. Träningsrutinen tränar hela kroppen under ett och samma pass. Programmet passar bra om du vill öka på din kondition eller gå ner i vikt. Som alltid gäller dock att du skär ner på ditt energiintag om man eftersträvar detta. Dvs kosten är avgörande för en bra och effektiv viktnedgång.

  Träningspasset är ett relativt enkelt program att göra och inga vikter eller annan utrustning krävs, bara din egen kroppsvikt och motivation att träna! Om du är osäker på hur övningarna utför, klicka på respektive övning för mer detaljerad information. För detta program har vi lagt som förslag tre varv med 1 minuts vila mellan varven. Du vet dock bäst själv din nivå och hur mycket du klarar av. Vill du öka på träningen, addera antal varv och vice versa.

Fokusera som alltid på att göra rätt, slarva inte för att utföra så många som möjligt. Betygsätt gärna programmet. Har du egna träningsprogram, hör av dig till oss.

Dela detta träningspass

Vi vill naturligtvis gärna att du delar detta träningspass på din blogg eller hemsida. För att göra det enkelt för dig, kopiera bara in nedan text klistra in på din sida. Hör av dig om du stöter på problem.

träningspass hemma

Information om programmet

Är du erfaren inom träning?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare så hör av dig till oss.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

©[current-year] Träningsplatsen.se, All Rights Reserved

or

Log in with your credentials

Forgot your details?