Träningsform

Crossfit, HIIT

Utrustning

Bars

Tränare

Träningplatsen

Nivå

Svår

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Crossfit program hemma

Ett av de mest kända CrossFit programmen heter Cindy. Crossfit program hemma som är tufft och effektivt. Om du inte har provat detta supereffektiva träningspass så rekommenderar vi verkligen att du provar.

Så här ser programmet ut: 

5 Pull-ups

10 Armhävningar

15 Hoppande squats

Utför dessa på direkt efter varandra AMRAP (As many reps as possible), förslagsvis under 10 minuter. Du börjar nu förstå hur jobbigt detta kommer bli.

Fördelar med programmet

Crossfit program Cindy är ett högintensiv träningsprogram som ger fler fördelar särskilt i samband med fysisk kondition och sportprestationer.

Eftersom programmet är intensivt och involverar kortare varaktighet jämfört med traditionell träning ger detta en stor fördel i tidseffektivitet. Många har fullspäckade scheman för att passa in sitt träningspass. Vad passar då bättre än ett kort och effektivt program som tränar stora delar av kroppen?

När du tränar högintensivt ökar du dessutom på din kaloriförbränning.

Detta pass är även ett roligt pass med full intensitet. Dvs det tillför spänning och motivation från normala träningsrutiner, vilket minskar risken för monotoni.

Det finns även en psykologisk fördel i att när vi tränar frigör vi endorfiner som i sin tur främjar en känsla av prestation och välbefinnande. Det här kan också hjälpa till att minska stress och förbättra vårt humör.

Med ovan sagt bör vi dock poängtera att högintensiv träning inte är lämplig för alla. Det är alltid sina egna individuella behov och förutsättningar som måste överensstämma. Detta är inte ett nybörjarprogram.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

5 Pull-ups

10 Armhävningar

15 Hoppande squats

Utför dessa på direkt efter varandra, förslagsvis under 10 minuter. 

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

träningsprogram hemma rumpa, rumpträning, träning rumpa, rumpövninar, rumpträning, snyggare rumpa

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Har du ett liknande Crossfit program hemma eller andra träningsrutiner du vill dela? Hör av dig till oss om du vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare.

DELA DIN FRAMGÅNG

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?