Annas 30 dagars träningsprogram

Träningsform

Hemmaträning, Kroppsviktsträning

Utrustning

Bänk, Matta

Tränare

Anna Tengwall

Nivå

Medium

Programlängd

1 Träningspass

Fokusområde

Annas 30 dagars träningsprogram

Om träningsrutinen

Annas 30 dagars träningsprogram är ett träningsprogram inskickat av en av våra läsare, Anna Tengwall. Träningsrutinen kan du utföra i 30 dagar där du under denna tid successivt ökar antal repetitioner. Programmet kräver endast en bänk och eventuellt en matta för att kunna utföras. Detta betyder att du med fördel kan utföra detta in princip överallt. Ett väldigt effektivt träningsprogram som består av 5 olika övningar som du utför med eller utan paus beroende på din egen form.

Hur gör man då?

Programmet utförs med förslagsvis 30 sekunders vila mellan varje övning. Anna som skapade programmet har lagt som förslag att du börjar med att utföra 5 st av varje övning, för att sedan öka på detta successivt under 30 dagar. Kör detta program så ofta du kan. Är 5 st för lite så börja på en nivå som passar just dig.

På träningsplatsens hemsida kan du ladda ner detta program GRATIS vilket gör det ultimat för dig att ta med dig i mobilen eller printa ut och ta med i pappersformat. För de flesta av övningarna har vi förklarat mer i detalj hur du utför dessa, klicka bara på respektive övning och du kommer till beskrivningen.

Övrigt

Det är naturligtvis väldigt viktigt att du försöker utföra övningarna så korrekt du kan. Din träning blir mer effektiv och du inskar risken för att undvika skador om du har detta fokus.

SUMMERING

Fettförbränning
Muskelbyggande
Svårighetsgrad

SUMMERING PROGRAM

5 st dips på bänk

5 st benlyft

5st benlyft på sidan

5 st knästående diagonallyft

5 sek plankan

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

Träningsprogram kom igång, börja träna, starta träna
träningsrutin hemma

ÄR DU ERFAREN INOM TRÄNING?

Träningsplatsen söker dig som har erfarenhet inom träning och som vill dela med dig av dina träningsprogram. Har du ett liknande program hemma eller andra träningsrutiner du vill dela? Hör av dig till oss om du vill du bidra med din kunskap, inspirera och motivera våra läsare.

DU KOMMER OCKSÅ ÄLSKA

Vi uppmuntrar dig att dela med dig av dina framsteg, hitta motivation och inspirera andra människor över hela Sverige som följer detta program. #traningsplatsen 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

2024 Träningsplatsen.se

or

Log in with your credentials

Forgot your details?