Hur man får magrutor

Det finns många teorier kring hur man uppnår de perfekta magmusklerna, eller snarare hur man får de där snygga magrutorna.  Detta är helt förståeligt, det är sjukt svårt att uppnå! För att hålla det enkelt krävs nedan:

Hårt arbete

Hårt arbete, dvs mycket träning där du måste bygga dina bålmuskler. Här kan man grotta sig in i en mängd olika träningsprogram och teorier om vad som är bäst. Vi drar inte in oss i all dessa utan konstaterar enbart att för att få magrutor måste man träna, punkt. Och för att överhuvudtaget orka krävs tid, engagemang & tålamod. Kost är naturligtvis en del av detta arbete hårda arbete, inte bara träning.

Låg fettprocent

Alla bär omkring ett lager av kroppsfett kring magen. Har man lite mer kroppsfett blir det svårt för magrutorna att synas, dvs man måste ha låg fettprocent för att de skall synas. Detta får man som ni känner till genom mer “kvantitativ” träning ex löpning kombinerat med kosten. 

Hur lång tid tar de då?! Ja, alla är ju som ni känner till olika så det finns inget svar på den frågan. Alla bränner fett och bygger muskler olika snabbt. Vissa gör det snabbare än andra, och somliga gör det långsammare. 

Kommentera gärna, har ni några tips?! 

Andra artiklar

[vc_posts_grid loop=”size:3|order_by:date|post_type:post|categories:90″ show_meta=”no” show_excerpt=”no” show_footer=”no”]

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss, vi återkommer snarast möjligt. Tack

Sending

©2020 Träningsplatsen.se, All Rights Reserved

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account